tiistai 27. marraskuuta 2012

Teekupin äärellä

 Taidanpa taas yrittää olla "kunnollinen bloggaaja", eli kirjoittaa päivästäni ja ylipäänsä kertoa mitä minulle tällä hetkellä kuuluu. Sanon tämän varmaankin jokaisessa postauksessani, mua väsyttää. Tänään kotiin tultuani söin kunnon annoksen ruokaa, vaihdoin hameen ruudullisiin pyjamapöksyihini ja kävin makuulle jouluvaloin koristellulle sängylleni. Pari tuntiahan siinä sitten vierähti nukkuessa. Herättyäni avasin koneen ja päätin taas siirtää roskien viennin huomiselle. Pliis älkää pitäkö mua hirveen ällöttävänä, mutta tuo biojäte on homeessa kun en ole tyhjentänyt sitä kahteen viikkoon... Hyi kun oon laiska! :D No ei täällä onneksi haise. Aikomuksenani on kuitenkin siivota koko kämppä ylihuomenna (tämä tapahtuu yleensä joka toinen viikko).
 Balettioppilaitoksella meillä alkoi eilen jazz. Ihanaa päästä tanssimaan jazzia pitkästä aikaa (harrastin jazzia Tampereella entisellä tanssikoulullani)! Nytkytanssitunnit jäivät siis tauolle ja jatkuvat taas keväällä. En muista olenko kertonut, mutta opiskelen nykytanssipainotteisella luokalla. Opiskelen siis sekä balettia että nykytanssia. Harrastin myös nykytanssia Tampereella. Ihanaa ettei siitä tarvinnut luopua, vaikka pääsinkin opiskelijaksi nimenomaan balettikouluun!
 Huomenna ei ole koulua, eikä minulla ole hajuakaan miksi. Voinkin siis ehkä käydä kaupungilla ja tietenkin harjoitella matikankokeeseen, voi jee! Perjantaina on luvassa näytös ja lauantaina lähdemme äitini ja siskoni kanssa risteilylle Tukholmaan, i h a n a a! Niin ja huomenna pitäisi sataa lunta, sekin on ihanaa! 
 Niin, istuin pari viikkoa sitten kahvilassa teekupin äärellä. No söin mää palan mutakakkuakin, mansikkakastikkeen kera.

2 kommenttia:

  1. muakin väsyttää, mutta pitää lukea kokeisiin. :s onneksi kohta on joulu, niin saa nukkua edes vähän aikaa pitkään! (:


    silvercloudd.blogspot.fi

    VastaaPoista