lauantai 3. marraskuuta 2012

Kiireen keskeltä

 Minä täällä taas. Viikko sitten viimeksi nähtiin, anteeksi tästä. Kiirettä on nimittäin ollut ja lievää väsymystä havaittu myös. Mutta on siihen syykin olemassa. Seuraavaksi sen kuulette.
 Lumikuningattaren harjoitukset ovat nyt todellakin alkaneet! Harjoituksia on ollut oopperatalolla ainakin neljä kertaa ja tulee tästä lähtien olemaan melkein joka toinen päivä.
 Oopperatalolla harjoittelu on tuonut minulle lisää motivaatiota ihan hirmuisesti! Kun näkee tanssijoita tunnilla ja katselee lumoutuneena heidän työskentelyään, tulee sellainen fiilis, että "hei, tätä mä oikeesti haluan". Balettitunnit kun eivät ole muutamaan viikkoon menneet niin hyvin. 
 On myös ihanaa saada tanssia joka harjoituksessa tutu päällä! Ette uskokaan kuinka se tekee tanssimisesta vielä upeampaa!
  Nyt lähden viettämään rentouttavaa iltaa ystävieni kanssa, huomiseen! :)

6 kommenttia:

 1. hei sulle olis tuolla haaste (:

  http://silvercloudd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, oon ihan pihalla mitä mun pitäisi tehdä!!? :D

   Poista
  2. siis kopioit vaan ton jutun ja kuvan ja laitat sun viisi suosikki blogia ja ilmoitat haasteesta kaikkien niiden blogeihin :D toivottavasti ymmärsit (:

   Poista
  3. Okei, selvä! Yritän muistaa ensikerralla kopioida kun uutta postausta tulen tekemään. Kiitos vielä kun linkkasit minut! :)

   Poista
 2. kiva blogi! käy myös tsekkaa http://amirajoensuu.blogspot.fi/ ja ois kiva jos liittysit lukijaks :)

  VastaaPoista