torstai 26. joulukuuta 2013

Joulunviettoa vain

 Joulun tunnelmaa... Minä ainakin juhlistan vielä joulua, vaikka sitten yksinäni! Vatsa on kuin jalkapallo, mutta se ei haittaa laisinkaan. Ranteeni tuoksuvat ruusulta ja kylvyssä kuvittelen kelluvani persikkaisten pilvien seassa. Kuulostan nyt varmaankin typerältä, mutta mielestäni sain liikaa lahjoja. Silti täytyy olla kiitollinen. Ja olenkin. Kaikista ihaninta on kuitenkin saada olla perheeni kanssa. Ja nimen omaan vain olla.

 Christmas atmosphere... At least I still celebrate Christmas, even if I had to do it alone. My belly is like a football which doesn't bother me at all, though. My wrists smell like roses and in the bath I imagine myself in the middle of peachy clouds. I guess I sound silly now, but I got too much presents. But I have to be thankful. And I am. Nevertheless, the loveliest thing is to be with my family. And literally just be.mikä kuusi sysyy engelii IMG_1055 hölö IMG_1057 IMG_1114  Vietin jouluaaton uudessa suloisessa kettupaidassani. Paidan hintalappuun oli kirjoitettu: "söpö kettupaita <3". Hihiii!

 In Christmas eve I had my new cute fox shirt on. In the price tag was written: "cute fox shirt <3". Hihih!


3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja ihanalta kuulostaa sinun joulusi<3 Mustakin tuntuu että sain liikaa lahjoja :D Mitäs kaikkea sait sä lahjaksi? :)

    VastaaPoista
  2. tosi kauniita kuvia (: ihana tää uus ulkoasu!! :o

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille paljon!! :-)

    VastaaPoista