keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Tytöllä vaalea hame

 Koeviikko. Makaan sängyllä eikä mulla ole mihinkään kiire. Kävin lukaisemassa muutaman lehden kirjastossa ja nyt ajattelin keittää teetä. Ensimmäinen kokeeni (äidinkieli) on siis vasta perjantaina. Voi tätä elämää!


 Käväisin aamutuntien ja lounaan jälkeen muutamalla kirppiksellä etsimässä lämpöistä syystakkia. Mieleistä ei meinaa sitten millään löytyä. Kaipa se vielä jostakin eteeni tupsahtaa. Toivottavasti!


 No mutta, minullahan on taas tanssijuttuja kerrottavana! Valitsimme viime viikolla muusikko-tanssija-parit. Minä sain parikseni toisen tanssijan sekä saksofonistin, eikö olekin ihan mahtavaa! Olemme kaikki luonteeltamme ihan erilaisia, ja meillä tanssijoilla on aivan omat tyylimme tanssia. Parini on balettipuolella ja hän tanssii hyvin kauniisti ja herkästi. Minä puolestani olen vähän räväkämpi (ja kömpelö :D). Niin ja nykyläinen, niinkuin koulussamme on tapana meitä nykypuolella opiskelevia kutsua. Meillä on jo paljon suunnitelmia, mutta en halua paljastaa yhtikäs mitään tulevasta teoksestamme. 1.11. voitte sitten Pop & Jazz konservatoriolle tulla meitä katsomaan. Vielä kerran pitää sanoa, että olen todella innoissani!
 Joo, tällaista hölynpölyä taas. Mutta tärkeintä on varmaan kertoa, että minulla menee hyvin, edelleen. Hattua on ihana käyttää kun ulkona on niin kylmä tuuli ja ihanan raikas, syksyinen ilma, ah! 

12 kommenttia:

 1. Anonyymi2.10.13

  Taidan olla vähän ihastunut suhun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuota... Mites ois lounaalle huomenna? Vink vink ;>

   Poista
  2. Anonyymi2.10.13

   Se ei ollut vitsi! :D

   Poista
  3. Selväpyy, anonyymi :-)

   Poista
 2. tosi kauniita kuvia! (: onnea koeviikkoon! kuulostaa mielenkiintoiselta yhditelmältä tuo tanssijat + saksofonisti, varmasti tulee hyvä esitys (--:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kiitos kaunis jälleen! :-) Ja eikö vain!

   Poista
 3. Anonyymi3.10.13

  Voi luoja hajosin tolle ekan anon sun keskustelulle xD toi kivaa oloa synkkään päivään myös se, sekä tämä ihana postaus. Kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jeps... Miksi nuo kommentit on aina anonyymeiltä :<

   Mutta kiitos kovin, ja hauskaa että piristi päivääsi! :D

   Poista
 4. Minna4.10.13

  Ihana nahkatakki (ja asu muutenkin)! Mistä oot ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! Olen sen joskus aikoinaan H&M:ltä ostanut.

   Poista
  2. Kiitoksia paljon! Olen sen joskus aikoinaan H&M:ltä ostanut.

   Poista
 5. Rohkeuttaja fiksuutta osoittaa se, että kertoo rehellisesti, kuka on kommentoidessaan blogiasi. Anonyymit kommentaattorit pilaavat blogin aurinkoisen ja avoimen luonteen.

  Mukavaa päivää, terkuin Maate

  VastaaPoista