keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Punaiset ystäväni

 Kiirettä pitää! Esitys pop&jazz konservatoriolla on noin viikon päästä, lukiossa alkoi uusi jakso ja Lumikuningattaren harjoitukset lähtevät käyntiin jo tulevana lauantaina. Lumikuningattaresta puheen ollen, esiinnyn tänä vuonna suden, hobitin, sekä torimyyjän rooleissa, toiveideni mukaan. En malta odottaa että saan pukeutua jättimäiseen susi-asuun ja piiloutua naamarin (jossa on ne hienot valot silmien kohdalla) taakse. Väliajalla susien tehtävänä on kulkea yleisön seassa ihmisiä säikytellen. Viime vuonna susia esittäineiltä olen kuullut että maassa möngertäminen ei ole helpoimmasta päästä, arvatenkin, mutta on silti huippua päästä esittämään pelottavaa eläintä, auuuu! Hahah, olen hullu. 
 Lukiossa minulla on tässä jaksossa pitkästä aikaa KUVAAMATAITOA! Olen onneni kukkuloilla. Kurssilla meille annettiin tehtäväksi valita yksi aihe viidestätoista, ja sitten tehdä valitsemaansa aiheeseen liittyen seitsemän työtä sekä lopputyö. Kuvaamataidon luokka on täynnä erilaisia piirustus- ja maalausvälineitä, joista aion takuulla käyttää ainakin vesivärejä ja pastelliliituja. Töideni aiheena on yöelämä, ja ideoita minulla olisi vaikka muille jakaa!
 

 Talvi tekee tuloaan, joten tässä muutama kuva joiden aihetta saattekin miettiä pitkään.Ja aiheenahan on tennarit(no joo, vilahti siinä kuva minusta ja nystyrästänikin)! Tennarit on nyt ängetty kaapin perälle kevättä
odottamaan. Lunta maahan ja sassiin!

5 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja ihania kuvia! <3 :>

  VastaaPoista
 2. Anonyymi25.10.13

  Mitä opiskelet? Käytkö lukiota ja missä? Vai opiskeletko tanssia? P.s. Kiva blogi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen Balettioppilaitoksen ammatillisessa koulutuksessa tanssijaksi, sekä auikuislukiossa teen lukio-opintoja samaan aikaan. Eli kaksoistutkinto siis! Ja kiva kun tykkäät :-)

   Poista
 3. Sinut on haastettu! :)
  http://uskaltaisin.blogspot.fi/2013/10/haaste.html#comment-form

  VastaaPoista