maanantai 7. lokakuuta 2013

Vaaleiden öiden ajalta

 Voi kuinka aika kuluu nopeasti. Nyt on jo lokakuu, kesäloman lopusta on jo kaksi kuukautta. Mutta eihän ole liian aikaista muistella kesää ja niitä kaikkia kauniita hetkiä? Mielestäni ei ole. En ole lähiaikoina napannut kamerallani kuvia edes ihanista keltaisen, punaisen sekä niiden sekoituksen, oranssin, väreissä komeilevista pihlajista. Sen sijaan kannettavan tietokoneeni kansiot pursuavat kesäkuvia. Vaikka rakastankin syksyä, nyt on aika upota kesäkuvien iloisiin ja rentouttaviin tunnelmiin. Niin, minulla oli jossakin vaiheessa kesää melkoisen lyhyet hiukset. Niin ja kesällä nautiskelin ystäväni kanssa ehkä maailman parasta lattea, Töölönlahden varrella. Voi kesää. Mutta nyt on syksy, ja syksy on ihanaa aikaa myös! Ulkona vain pimenee niin kovin nopeasti, ettei ehdi kuin hieman syventyä ruuanlaiton ihmeelliseen maailmaan, niin jo on alle puolessa tunnissa tullut pilkkosen pimeää.
 Lauantaina matkaan Budapestiin muutamaksi päiväksi. Siellä kuulemma lämpimät kelit vielä jatkuvat. Onpa ihanaa päästä tutustumaan jälleen uuteen kaupunkiin!
 Toivottavasti teillä kaikilla tätä postausta lukevilla menee hyvin! Pian on syysloman aika, sitten voi vain relata toden teolla. Mutta nyt, hyvää yötä! :)

8 kommenttia:

 1. Anonyymi7.10.13

  Ihana postaus.. en voi vain ikinä sanoin kuvailla miten ihana tunnelma sun kuvissa on, varsinkin näissä. Ja aaa ihana milla! Sä oot niin mukavan kuulonen ja näkönen ihminen että pahaa tekee :> ja jotenkin nämä kuvat saavat unelmoimaan.. mutta en täysin tarkalleen tiedä mistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentääään... :') Kiitos hirmuisesti!

   Poista
 2. voi kuinka kauniita kuvia, ihanan rauhallinen tunnelma <3
  oooi olispa kiva lähteä budapestiin! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljonpaljon! :-)

   Poista
 3. Anonyymi8.10.13

  Aattelin nyt viimeinkin kommentoida, että tykkään ihan hirveenä sun blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos kun kommentoit! Mukava kuulla :)

   Poista
 4. Näissä sun kuvissa on aivan ihana tunnelma jotenkin, todella ihania ovat! :> Tuli taas ihanat kesämuistot mieleen tätä postausta lukiessa. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kaunis kiitos, jälleen :-)

   Poista