perjantai 18. lokakuuta 2013

Budassa ja Pestissä

 Budapestiin jäivät lämpimät päivät, jokapäiväiset latet, cappucinot ja kakunpalat, pala sydäntäni...

 Kaksi päivää Budapestissä oli todellakin aivan liian lyhyt aika. Minä ja sydämeni kaipaamme ihan koko ajan tuonne kauniiseen kaupunkiin. Tuonne kauniita ja mukavan oloisia ihmisiä täynnä olevaan kaupunkiin, minä palaan vielä! 
 Yhden muiston matkaltani haluaisin jakaa kanssanne. Budapestissä menimme katsomaan näyttelyä Van Goghin taideteoksista. Maalaukset heijastettiin isoille canvastauluille ja taustalla soi klassinen musiikki. Lukemattomasti maalauksia lipui silmiemme edessä diaesityksen muodossa, se oli upeaa! Kun luulimme astuvamme ulos näyttelystä, päädyimmekin toiseen, vielä suurempaan saliin, jossa taideteokset lipuivat myös taululta toiselle, musiikin säestäminä. Mitä aloimmekaan tehdä? Tanssia tietenkin! Ah niin vapaana tanssia klassisen musiikin tahtiin, kauniiden taideteosten ympäröimänä. Se oli hyvä hetki se :)

6 kommenttia:

 1. Anonyymi18.10.13

  Ihana postaus:) oli varmasti siellä budassa ja pestissä mukavaa ! Voi kun olisin sattunut olemaan kärpäsenä katossa siellä taidenäyttelyssä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Voi, kyllä oli mukavaa. Ja niin, kyllä meitä muutama ihminen pysähtyi katsomaan, hihi.

   Poista
 2. Voi, minäkin kovasti kaipaan takaisin :-( Mutta tuo improaminen taidegalleriassa oli kyllä maaginen hetki, oli niin vapaa olo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin... :< Ja maaginen on kyllä oikea sana sitä hetkeä kuvaamaan!

   Poista
 3. Voi kuinka ihanalta kuulostaa tuo teidän matkanne ja varsinkin tuo tanssiminen taidegalleriassa! Ja jälleen, ihania ihania kuvia! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vain kuulostakin! Ja jälleen kiitoksia sinulle! :))

   Poista