lauantai 26. lokakuuta 2013

Aamuisia mietteitä

 Tervehdys täältä sängyn syövereistä! Olen viettänyt ihanan rentouttavan aamun, sängyssäni makoillen. Aamiaisenkin söin tässä. Tuntuu taivaalliselta saada vain loikoilla näin pitkään, arkisin kun joudun heräämään jo ennen seitsemää. Lumikuningatar-baletin harjoitukseen minun pitää rientää kolmeksi, jonka jälkeen suuntaan kohti juna-asemaa ja Tamperetta. Viikonloppu osui juuri oikealle kohdalle, sillä minulla on takanani kaksi aamukahdeksasta iltakahdeksaan kestänyttä treenipäivää, huh! Onneksi Tampereella minua odottaa perheeni lisäksi lämmin sauna, sitten rentoudun toden teolla. Suosittelen kaikkia rentoutumaan ja nukkumaan hyvät yöunet, sillä se todellakin kannattaa! :)

 Vielä viimeisiä syyskuvia...

 Ajatella, kohta lumi peittää maan. Toivottavasti kohta! Enhän ole ainoa joka toivoisi jo asfaltin peitteeksi suloista ja kevyttä lunta?

6 kommenttia:

  1. Oi kun ihania kuvia! Oot niin kovin kaunis :) Saanen kysyä, millainen kamera sulla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitän sinua! Ja kamerana toimii Canon eos 1100D. :-)

      Poista
  2. Voi kuinka ihanalta sinun viikonloppusi kiinnostaa :> Ja todella kauniita ja tunnelmallisia kuvia jälleen kerran! :3

    VastaaPoista
  3. Anonyymi28.10.13

    Päätin nyt vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kommentoida sun ihanaan blogiisi jotain :) ei mulla sen kummempaa oikeastaan kun että sulla on toooosi ihana blogi ja oot todella nätti ja sulla on ihana tyyli... kaikkea tällasta :D
    Ps. mäkin odotan lunta :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuinka ihanaa kuulla... :') Kiitos hirmusti!!

      Poista