sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Taas jännittää

  Asiaa tanssista, uutta asiaa josta en vielä ole kertonut yhtikäs mitään! Me AK:n (ammatillisen koulutuksen) toisen luokan opiskelijat olemme saaneet mahdollisuuden työskennellä Helsingin Pop & Jazz konservatorion muusikoiden kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen tanssija saa itselleen muusikon ja sitten yhdessä luodaan pieni esitys. Siis, muusikko valitsee itselleen tanssijan, tai tanssija valitsee itselleen muusikon. Joka tapauksessa, tapasimme toisemme ensimmäistä kertaa viime viikolla. Leikimme yhdessä kaikenlaisia tutustumisleikkejä, ja tuntuu siltä että meillä on jo nyt ihan mahtava yhteishenki! Kaikkien piti myös improta yksitellen vähintään puoli minuuttia. Improamiseen annettiin aihe: esitä itseäsi, ilman sanoja. Muusikot soittivat musiikkia (instrumentteina kitara, piano, saksofoni, sekä oma ääni) ja tanssijat... No, tietenkin tanssivat. Itsestäni en kuitenkaan voi sanoa että olisin kauheasti tanssinut, enemmänkin vain juoksentelin ja hyppelehdin jossakin omassa maailmassani, hahah! Meitä tanssijoita on yhteensä 11, muusikoita puolestaan kahdeksan. Jotkut tanssijat tanssivat siis luultavasti kaksin. Ilmeisesti päätämme parit jo ensi kerralla, jännittää ihan s i k a n a! Olen kovin innoissani koko produktiosta, ja moni on sanonut odottaneensa tätä jo viime vuodesta saakka.

 Vielä tanssikuvia loppuun, jeejee!


 En osaa yhtään sanoa miksi kuvat ovat yhtäkkiä näin huonolaatuisia, höh! No mutta, huomenna matkaan jälleen aamujunalla kohti Helsinkiä, kohti uutta viikkoa ja uusia haasteita. Nähdään taas!

8 kommenttia:

 1. Aino (Manne)22.9.13

  Ihana toi vaaleensininen puku!! Ja tietty sä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi22.9.13

  Toi toinen kuva on mielettömän hieno, tosta lampun heijastuksesta tulee mieleen kuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos paljon! Pitää välittää tämä viesti kuvaajalle :>

   Poista
 3. Anonyymi23.9.13

  pitääks teillä olla pehmeissä tossuissa tollaset nauhat? :o siis mulla on vaan ne kuminauhat :D outoo, mutta oot kyllä tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä tarvitse olla, mutta mielestäni nuo ovat kauuniimmat jaloissani :) Ja outoa, mutta kiitos :--)

   Poista
 4. ootpas kaunis! (--: kuulostaa tosi kivalta tuo tanssija & muusikot-juttu (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos jälleen! Ja niinhän se on :>

   Poista