maanantai 9. syyskuuta 2013

Päivä täynnä ideoita

 Ah, tervehdys vain! Tällä hetkellä tämä tyttö pursuaa intoa, ideoita ja motivaatiota niiden toteuttamiseen! Ensinnäkin, tänään aloitimme oman koreografian valmistuksen. Kokeilin kaikenlaisen materiaalin tekoa eri musiikkeihin. Minulla on ainakin neljä eri biisivaihtoehtoa, mutta koreografian pitäisi olla ensi maanantaina valmis. Viikko aikaa siis, ihan naurettavan vähän! Mutta onhan minulla ideoita, ne pitäisi nyt vain saada koottua yhteen. Päälimmäisenä musiikkivaihtoehtona minulla on tämä ihana viulun vingutus-kappale. Ihan vähäsen nopea vain, mutta olenkin kovin innoissani kaiken uuden tanssiin liittyvän kanssa! 
 Innoissani olen myöskin kuntoilemisen aloittamisesta,hihih. Haluaisin alkaa lenkkeillä oikein kunnolla, ainakin joka toinen ilta. Lihaskunnon tekemisestä voisi tulla yksi iltarutiineistani ja uimassakin olisi mukavaa käydä aina välillä. Uimahalli sijaitsee nimittäin noin 200 metrin päästä kotiani. Taas näitä minun suunnitelmiani, mutta tällä kertaa olen tosissani! Haluan ehdottomasti hankkia kivan väriset ja jalkaani kunnolla sopivat lenkkarit, vanhat ovat vähän liian isot... Ajattelinpa aloittaa jo tänään, mahtavaa!
 Vielä tähän loppuun mukava kommentti terveydenhoitajaltani: "Olet todella fiksu ja ihastuttava nuori nainen". Hän sai minut kyllä todella hyvälle tuulelle! Nyt vain iloisella mielellä koko viikko, te myös :)Juu, kuvia on aina pakko lisätä mukaan!

12 kommenttia:

 1. Voi vitsii sun tanssista tulee varmasti niin hieno! Ja toi biisi on aivan mahtava myöskin.
  Oihvoih ikävöin jo teikää kovin, mutta ihanaa kuulla että hyvin menee :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsiiit vähän pelottaa vaan että saankos ajoissa valmiiksi, mutta kiitos tsempistäsi! Ja eikö vain ookkin. Meikälläkin on suuuri ikävä teikää, toivottavasti sielläkin asiat hyvällä mallilla :>

   Poista
 2. Anonyymi9.9.13

  Jos tilaat netistä, niin mistä tilaat usein vaatteita? Sulla on aivan ihana tyyli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutaman kerran olen H&M:ltä sekä Zalandosta tilannut. Tykkään ostaa vaatteita ulkomaanmatkoilta, sekä silloin tällöin jotakin pientä. En halua käyttää vaatteisiin kovin paljoa rahaa. :)

   Poista
 3. Hienoa lukea, että olet noin iloinen ja energiaa täynnä. Sitä tulee itsekin hyvälle mielelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi jestas, onpas kiva kuulla! :)

   Poista
 4. Ihana postaus! Hienoja kuvia! :>

  VastaaPoista
 5. Oot tosi kaunis ja ihana! t. uudehko lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää kiitos kauheasti :--)

   Poista
 6. Anonyymi11.9.13

  Terkkari taitaa olla oikeassa. Olet oikea kaunosielu. Salainen sukulaissielu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas on mystinen kommentti! :D Mutta mukavaa kuulla että mulla on salainen sukulaissielu jossakin päin maailmaa.

   Poista