sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Mukava arki, ihana viikonloppu

 Täällä minä taas olen, Tampereella, kotikaupungissani. Ihana viikonloppu on kohta jo takana ja uusi viikko voi alkaa. Mutta hetken aion vielä muistella viime viikkoa. 
 Viime viikko... Aivan, lukio alkoi! Mielestäni oli oikein mukavaa palata opiskelun ihmeelliseen maailmaan. Tässä jaksossa opiskelen äidinkieltä, englantia ja saksaa. Minulla on siis ihan huippukiva jakso! Äidinkieli vain vähän stressaa, koska pitää tehdä jos jonkinlaista esseetä ja kirjaesitelmää, huh! Mutta enköhän minä selviä. Tanssiminen on jatkunut samaan tahtiin. Aamulla herään aikaisin, laitan radion päälle, syön hyvän aamiaisen ja valmistaudun ensimmäiseksi balettitunnille. Viime viikolla balettitunnit sujuivat hyvällä mielellä ja koin onnistuvani monessa asiassa. Nykytanssia meillä ei ollut viime viikolla ollenkaan, se vähän harmitti. Tulevana viikkona sitä taitaakin onneksi olla lähes joka päivä! Enpä taida keksiä muuta kerrottavaa päivistäni, kuin että kivaa on ollut. Enköhän kertonut kaiken oleellisen.
 Tässä kuitenkin kuvia eiliseltä, kun käväisin Hämeenpuistossa kirpputorilla, marjapiirakalla mummulassa ja sen jälkeen pienellä kävelyllä Tallipihalla ja sen viereisessä Näsinpuistossa. Kyllä mää vielä Helsingissäkin tuun kuvia nappailemaan! :D Tukkani ei näytä ollenkaan polkkatukalta, eikös? Hassua!
Ps. Suklaa oli taivaallista!

7 kommenttia:

 1. Voi kun ihana postaus taas! :) Nyt haluan mennä tuonne suklaapuotiin...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Juu, suosittelen!

   Poista
 2. Anonyymi9.9.13

  ohh miten kaunis olet !

  VastaaPoista
 3. Anonyymi16.9.13

  Mitenkäs olet tukkasi noin kauniisti kieputtanut?:) Itselläni myös polkkatukka ja ihmettelen miten sen saa tuon näköiseksi!

  VastaaPoista
 4. Hihih, kerran olen sen saanut noin pysymään. Kieputan hiuksiani sisäänpäin ja lisään noin neljä pinniä ensin toiselle kieputetulle puolelle, ja sitten toiselle. Taakse jää aina hieman vapaata tukkaa. Vapaan tukan kieputan ja yhdeksi ns. nutturaksi, jonka sitten vain kiinnitän niskaani hengettömillä pinneillä. Sitten vain reilusti lakkaa ja peukut pystyyn että kampaus pysyy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi24.9.13

   Aaaa aivan!:) kiitoksia vinkistä

   Poista