lauantai 21. syyskuuta 2013

Ilo auringon saattamana

 Olin ihmeen huonolla päällä tänään varhaisesta aamusta aamupäivään asti. Mielialaani ei kohentanut hyvä aamiainen eikä edes äitini keittämä cappucino. Kuitenkin raahasin itseni väsyneenä kaupungille. Koskipuistoon saavuttuani näin jo kaukaa ranskalaiselta neidolta näyttävän ystäväni ja iloisesti heilautin hänelle kättäni. Päätimme kävellä kahvilaan, läpi sateelta tuoksuvan keskustorin. Tilasimme tee-ja kahvipöydän kertaa kaksi ja istuuduimme mukavan näköisen nurkkapöydän ääreen. Mielialani muuttui oitis iloiseksi, silloin alkoi aurinkokin paistaa! Läheisen ystävän kanssa oleskelu on siis varmaankin hyvää lääkettä huonon mielen kohentamiseksi, vai mitä?


 Lyhyt mutta ytimekäs teksti, joka kuvastaa mainiosti päivääni. Huomenna minulla on asiaa tanssista, olkaa siis kuulolla! Nyt syömään, ihanaa! :)

4 kommenttia:

 1. Anonyymi22.9.13

  OLEN NIIN RAKASTUNUT TEIHIN MOLEMPIIN! Postauksenne jaksavat aina innostaa minua ja niistä tulee ihana olo (: voi kunpa minullakin olisi vielä joskus yhtä ihanat vaatekaapit kuin teillä... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi jestas... Mukavaa että on rakastajia :--)

   Poista
 2. Anonyymi22.9.13

  En malta odottaa tanssiin liittyvää postausta! Millä sävyllä muuten värjäät hiuksiasi, vai onko ne luonnostaan noin nätin sävyiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. niissä on vielä jäljellä viime helmikuussa laitettua, punaruskeaa, väriä ja ne ovat myös auringon vaalentamat. Osittain oma väri myös :-D

   Poista