torstai 1. elokuuta 2013

Saavuin

 Saavuin takaisin. Tänne sopivan lämpöiseen Suomeen. Tuolta helteisestä Itävallasta.
 Seuraavaksi luvassa kuvatulva.


  Mistä aloittaisin? No, kuvista varmaankin välittyy kaupungin kauneus? Jos ei, niin voin sanoa, että kaupunki oli todella kaunis. Upeita vanhoja rakennuksia ja ihania puutarhoja suihkulähteineen ja kauniine kukkineen. Nautin erittäin paljon tuossa siistissä kaupungissa kiertelystä, mutta helle iski päälle todella pahasti. En viihdy ollenkaan niin kuumassa (jopa 38c) ilmassa, koska hikoan niin paljon. Mutta silti, pidin matkasta erittäin paljon. Ruuasta sen verran että tulihan sitä sacherkakkua maistettua. Ja apfelstrudeliä myös. Hotellin aamiaisella oli tarjolla kaikkea mitä voi vaan kuvitella aamiaiseksi tarjottavan ja wieninleikekin maistui muutamana iltana. Matkustaminen on parasta!
 Ainiin, minulla olisi vielä yksi mainittavan arvoinen asia! Viimeisenä päivänä kaupungilla pyöriessäni, juuri kun olin astumassa zaran liikkeeseen, eräs nainen juoksi perääni ja puhui jotakin saksaksi hirveän nopeasti ja hengästyneenä. Ymmärrän vähän saksaa, olenhan opiskellut sitä ala-asteelta saakka, mutten silti saanut sanaakan selvää mitä hän yritti selittää. Jotenkin käsilläni viittoen sain hänet selittämään asiansa englanniksi. Hän kertoi olevansa katytyyli kuvaaja ja haluavansa ehdottomasti ottaa minusta kuvan. Jotenka siis, tsekatkaapa tämä sivu ja bongatkaa minut! http://www.adiweiss.at/content/der-adiweissat-streetstyle-check-75
Aikas siistiä, heh! 

6 kommenttia:

 1. miten siistiä, että halusi susta kuvan!! mutta ei siinä ihmeteltävää, kun sulla on vaan niin persoonallinen ja sievä tyyli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, menin kyllä ihan onnesta sekaisin sillä hetkellä! Heh heh :-D Ja kiitoksia paljon, yritän luoda siitä pikkuhiljaa ihan omanlaistani. Mitäköhän sekin meinaa..

   Poista
 2. tosi tosi upeita kuvia! (: sulla on upee tyyli, en yhtään ihmettele, että miksi susta haluttiin ottaa kuva! (---:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitos jälleen kivasta kommentista! :> Ja oih voih, onpas mukavaa kuula, kiitän! :-)

   Poista
 3. Aivan uskomattoman upeita kuvia, olet tosi kaunis ja sulla on ihana tyyli! Ei ihme että susta haluttiin ottaa kuvia, kun pukeudut noin kauniisti. :) Itsekin haluaisin päästä käymään Wienissä ja nää sun kuvat ei ainakaan yhtään lievittäneet mun intoa. :D Mut joo, ihania kuvia kyllä! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään, kiitänpi sinua paljon! :> Suosittelen kyllä sinne matkustamista, oli yksi kivoimmista paikoista missä oon koskaan käynyt.

   Poista