lauantai 24. elokuuta 2013

Omenaunelmia

 Tanssiminen alkoi kaksi viikkoa sitten. Olen ollut ihan elementissäni, varsinkin jazztunneilla. On mahtavaa välillä vain päästää ihan täysillä menemään! Olen ottanut ilon irti myöskin balettitunneista, vaikka onkin ollut haastavaa tanssia tätä vaativaa lajia pitkän tauon jälkeen. Kroppa on vähäsen jumissa, mutta tuntuu siltä että alan pikku hiljaa päästä takaisin vauhtiin. Meillä on ollut lisäksi nykytanssitunteja, jotka ovat suurimmaksi osaksi olleet kehonhuoltoa, sekä (nykytanssi)paritekniikkaa. Lisäksi meillä on ollut musiikintunteja, joissa opettelemme tunnistamaan esim. erilaisia aksentteja ja dynamiikan vaihteluita  musiikissa, sekä tekemään jotakin liikettä musiikin eri tempoilla. Pisimmät päiväni ovat kestäneet vartin yli kahdeksasta varttia vaille neljään. On niin ihanaa tanssia taas!
 Yksikseen asumiseen olen tottunut jälleen oikein hyvin. Pitkän treenipäivän jälkeen on mukavaa keittää kupponen cappucinoa ja lukea päivän mainokset. Erilaisia ruokia on kivaa laittaa ja suuuuressa sängyssä nukkuminen on, ah, ihanaa! Vielä kun saisin jonkin kivan kasvin ikkunalaudalle, niin olisin vieläkin tyytyväisempi tyttönen.
 Tällä hetkellä olen kuitenkin Tampereella viikonloppua viettämässä. Viikonloppu Tampereella tarkoittaa aina ylenmääräistä herkkujen syöntiä. Eilen ostin pussillisen karkkia, tänään kävimme hakemassa munkkeja näkötornilta ja huomenna minulla on aikomuksena leipoa pannukakkuja aamiaiseksi ja omenapiirakka jälkkäriksi. Hihihi, kuulostaa niiiiin hyvältä, eikö vain? Ulkona on muuten aivan ihana syksyn tuoksu, voi että. Päätinpä siis tehdä pienen kävelylenkin isovanhempieni puutarhamökille.


Aivan, omenakausi on täällä!

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. voi kuinka kaunis oot! ihania kuvia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitoksia jälleen!:)

   Poista
 3. Voi että kun oot suloinen! Oon aika uusi lukija sun blogissa, mutta heti selasin kaikki vanhatkin postaukset, ja oi sulla on kaunis tyyli! Kaikkea hyvää sulle! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiiitos ihanasta kommentista! :> Sinulle myös!

   Poista