keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Ylläni sinappinen haalari

 Tänään kuljeskelin katuja keltaisessa haalarissani, rakastan sitä. Näkötornissa minulle ja seuralaisilleni maistui munkki ja lämmin mehu ja kirjakaupasta tarttui mukaani uusi kalenteri. Olen ihan innoissani tulevasta lukuvuodesta! Oikein odotan koulun alkua, siis takaisin Eiran aikuislukioon opiskelemaan pääsemistä. Kuvitelkaa! Onko kenellekään muulle iskenyt vielä halua päästä takaisin kouluun? No, ei sitä koulua ehkä vielä pitäisi ajatella, kun lomaa on kuitenkin vielä melko paljon jäljellä. 
 Kuvissa tulettekin jälleen huomaamaan muutosta hiuksissani, jippi ja jee! Leikkautin ne tasapolkaksi, melkoisen lyhyeksi sellaiseksi. Saatan näyttää pojalta, pyöreäkasvoisemmalta, koiralta, keskiajan mieheltä... Valitse suosikkisi, ole hyvä! :D Mutta minä pidän näistä tosi paljon!
 
   
 Että sellaista tänään. Nähdään taas!

4 kommenttia:

 1. xd keskiajan mieheltä, haha et nyt ihan veera! Noi sopii sulle tosi hyvin :) Tykkään paljon sun blogista, kun nää kuvat kuvaa sua niin hyvin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja kiitos! :-D Ja onpa mukava kuulla :)

   Poista
 2. Anonyymi22.7.13

  Jee postaat taas! :) Etkö sä siis enää tanssi :o vai käytkö lukiota siis tanssijuttujen ohella? Mua kiinnostaa hirveesti et tähtäätkö sä siis ammattiballeriinaksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahah, tietenkin tanssin vielä! :D Tarkoitin vai, että en nyt lomalla ole juurikaan tanssitunneilla käynyt. Teen kaksoistutkintoa. Opiskelen tanssijaksi Suomen kansallisoopperan balettioppilaitoksessa ja siinä ohella teen lukio-opintoja Eiran aikuislukiossa, iltapäivisin, kahtena päivänä viikossa. Tanssia on joka päivä.
   Ammattiballeriinan ura on ollut pitkäaikainen haaveeni. Enää en kuitenkaan ole niinkään varma haluaisinko olla ainoastaan balettitanssija. Minua kiinnostaa niin paljon kaikki muukin tanssi, varsinkin sellainen musikaalitanssi. Lisäksi olen kyllä saanut kuulla sen ettei minusta balleriinaksi ole, hahhah. Vartaloni ei siis sovellu kyseiseen ammattiin. Mutta sanotaanko näin, että tanssijaksi tähtään! :)

   Poista