keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Matkalaukku ja minä

  Tättärää! Huomenna koittaa vihdoinkin koko kesäni kohokohta! Lähden nimittäin viiden päivän matkalle Wieniin. Ihan huippua päästä taas tutustumaan itselleni ihan uuten kaupunkiin. Niin, tulin siis vain tämän ilmoittamaan. Eli pienoinen postaustauko on edessä, mutta matkan jälkeen riittääkin varmasti paljon kerrottavaa. Ainiin, koulunalkuunkaan ei sitten matkalta palattuani ole enää paljoa aikaa, hui kauhistus! Mutta nyt on aika nauttia matkasta, i h a n a a!
 Tätä aamiaisen rakastajaa odottaa hotellissa runsas aamiaispöytä. Hotellin nettisivuilla luvataan olevan tarjolla kolmea erilaista aamiaista, ja yksi niistä on amerikkalainen! Hih hih, taas yksi syy lisää olla innoissaan! Mahtaakohan sieltä saada myös metsämansikoita?


  No, sen näkee sitten. Mutta tämä tyttö lähtee nyt unten maille, hyvää yötä! Huomenna sitä istutaan lentokoneessa, matkalaukku ja minä.

2 kommenttia:

 1. Miten ihmeessä löysin tän blogin vasta nyt? Siis todella ihana blogi sulla.! Vaikutat tosi ihanalta ja olet tosi kaunis! Baletti on mullakin ollut haaveammattina, mutta jotenkin kehitys siinä mulla lakkasi vain jossain vaiheessa ja sen takia olen jo useita vuosia tiennyt ettei musta koskaan tule balleriinaa...no nyt se oliskin jo vähän myöhästä :D Mutta innokkaasti sitä edelleen harrastelen silti. :) Tosi ihania noi sun kaikki balettikuvat, lisää niitä! :>


  http://ask-beautiful-life.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, kiitos hirveästi! Mukavaa kun löysit blogini ja tervetulo lukijaksi! :-)
   Balettikuvia on varmasti luvassa lisää, ja muitakin tanssikuvia! Tanssin siis nykypainotteisella puolella :)

   Poista