perjantai 5. heinäkuuta 2013

Ja kesälläkö aikaa?

 Öhm, heipä vain! Terveisin nolostunut minä... Se on nimittäin sellainen juttu että netti ei ole toiminut täällä Tampereella ennen tätä päivää. Kuulostaa uskomattomalta, eikö? No, täytyy myöntää että olenhan minä Helsingissäkin välillä käväissyt, juuri saavuin viiden päivän reissulta. Helsingissä olen ollut (lähes) koko ajan menossa enkä ole sitten vain touhuamiseni lomassa jaksanut tänne kirjoitella. Muuten loma on lähtenyt tooosi hyvin käyntiin ja olen rentoutunut toden teolla. Nolottaa vain niin kamalasti tämä yli kuukauden kestänyt postaustauko... Mutta mitäpä sitä enää miettimään kun on nyt saatu tämä netti toimimaan, vihdosta viimein! Ja minä olen tullut takaisin jäädäkseni! Tai sitten en :D En enää lupaa mitään tämän blogini suhteen kun en niistä kerta pysty pitämään kiinni.
 Näin lomalla en oikein tiedä mistä kirjoittaisin, vai postaisinko vain kuvia? Mietin että kiinnostaako ketään oikeasti kuulla muusta elämästäni kuin tanssista? :D Tuntuu vain niin hölmöltä että kiinnostaisi. Joku toivoi joskus postausta tanssitarvikkeistani (puvut, tossut ym.). Olisiko sellaisesta kukaan enää kiinnostunut? Ja sitten minua on myös pyydetty esittelemään kotini, mutta sitä en kyllä vielä tee. Sisustus on hieman keskeneräinen. Verhojakaan ei ole vielä ripustettu... Ja ihana kattokruununikin lojuu sänkyni alla. Voi kurjuus. Asialle pitää tehdä jotain, ja pian! 
 Viiden päivän matkastani Helsingissä voisin kyllä kertoa vähän lisää, tai ainakin postata kuvia! Paras ystäväni oli mukana matkassani ja kävimme esimerkiksi Suomenlinnassa. Siellä oli aivan sanoinkuvaamattoman kaunista! Antaa kuvien puhua puolestani.

   
 Ahah, aika random tuo lokkikuva. Ne lensivät aivan yläpuolellamme laivamatkan ajan. Kyllä tuli hyviä kuvia napattua! Mutta, menenpä tästä yöpuulle. Toivottavasti nähdään pian!

12 kommenttia:

 1. Anonyymi6.7.13

  mua ainakin kiinnostais kuulla kaikkea tanssista ja sun tanssijasuunnitelmista ym. :) mut totta kai muukin kiinnostaa! kaikki käy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että kiinnostaa! Ensivuonna minulla tulee toivttavasti olemaan paljon uutta juttua tanssimisestani :)

   Poista
 2. ihania kuvia, oot nätti! (: ja kiinnostaa sellanen postaus tanssista (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia kiitoksia! Ja kiva kuulla :)

   Poista
 3. Anonyymi6.7.13

  Aivan mahtavia kuvia ja ihana blogi =)
  Toi tanssivarusteet postaus kuullostaa ihan kivalta idealta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa, kiitos! :--)
   No sitä on sitten luvassa jossakin vaiheessa, toivonmukaan...

   Poista
 4. Mua kiinnostaa erityisesti sun muu elämä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, koska minulla todellakin on muutakin elämää kuin vain tanssi! :D

   Poista
 5. Vilma7.7.13

  JOOO mahdollisimman paljon tanssijuttuja! Mutta tottakai kaikki mahdollinen käy, vaikutat aivan ihanalta tytöltä ja sun blogi on tosi kiva - ootan aina innolla sun postauksia, liittyi ne mihin tahansa. :)

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sentään, mukavaa kuulla! :) Pitänee ruveta postaamaan tiuhaan tahtiin!
   Hyvää kesää sinullekin!

   Poista
 6. Anonyymi10.7.13

  kiinnoistais kuulla miten sä reenaat nyt kesällä kun koulu on loppu :) ja kaikki muutkin tanssi jutut!

  VastaaPoista