sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Minäkö se olen

 Ihme on tapahtunut, olen taas täällä. Pääni kuhisee ajatuksia ja on  räjähtämäisillään... Motivaatiota ei ole juuri mihinkään ja kaikki asiat ärsyttävät. Tiedän tasan tarkkaan mikä siihen on syynä: ilta kymmeneen asti kestävät harjoitukset. Baletin ammatillisen koulutuksen oppilaat ovat tanssijoina barokkioopperassa nimeltä "Villiä rakkautta", jonka ensi-ilta on ensiviikkolla. Olen nyt muutaman viikon ajan treenannut ensin  balettia ja/tai nykyä kello yhdeksästä kolmeen ja sen jälkeen kiirehtinyt barokkioopperan harjoituksiin ja pysynyt siellä yhdeksään tai kymmeneen saakka. Lähiaikoina on todellakin tuntunut siltä ettei minulla ole muuta elämää kuin tuo kyseinen ooppera. Viikot Helsingissä kuluvat nykyisin vain odottaen viikonloppua ja kotiin Tampereelle pääsyä. Kaiken lisäksi esimerkiksi variaatioiden harjoittelu Falunin balettikilpailua varten kärsii pitkien barokkioopperan harjoitusten takia. Variaatioita ei voida harjoitella, sillä muuten olisi liikaa harjoituksia päivässä.  Kilpailuun on enää kuukausi, eivätkä harjoittelemani variaatiot ole todellakaan hyvässä kunnossa. Vähän pelottaa... Mutta pakko sanoa, positiivinen kun olen, että kyllä tästä vielä selvitään! Enää kaksi viikkoa esityksiä jäljellä ja sitten tämä rumba on ohi. I h a n a a!
 Pitänee jättää ikävät ajatukset taakse ja imeä voimaa vaikkapa auringosta ja lämpenevästä ilmasta. Kun asennoituu elämään oikealla tavalla, kaikki näyttää valoisammalta. Ihan oikeasti! Nyt kun sain kirjoitettua tämän, mieli tuntuu heti paremmalta. Ehkäpä motivaatio bloggaamistakin kohtaan tulee pian takaisin. Oikeastaan se taisi tulla jo, tämä kirjoittaminenhan on kivaa! :) Tosin, tekisin sen paljon mieluummin käsin... Mutta kyllä tämä koneellakin kirjoittaminen käy. 
 Mutta nyt jupinat sikseen ja muutaman.. Muutamien viikkojen (hups :D) kuvat esille. Näistä riittää iloa pitkään!
  Hyvä ruoka, parempi mieli, kyllä näin on! Ruuan tuoksu tulvii jälleen nenääni joten taidanpa kiiruhtaa syömään. Vohveleitakin on tarjolla jälkkäriksi, nam! En tiedä koska saan aikaiseksi tehdä seuaavan postauksen, mutta nyt tiedätte että olen vielä hengissä! :D

6 kommenttia:

 1. tosi ihania kuvia! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos taas kerran! Sinä se aina jaksat kehua, kiitos kovasti :)

   Poista
  2. Oi kiitos taas kerran! Sinä se aina jaksat kehua, kiitos kovasti :)

   Poista
 2. Ihana blogi sulla, jään lukijaks:)
  ja käy kurkkaamassa mun uus blogi
  http://mistbeyla.blogspot.com :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia : )

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista