sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Fiilikset katossa!

 En tiedä yhtään mistä aloittaisin tämän postauksen. Voisinpa vaikka kertoa kahden viikon tapahtumista... Nyt kyllä naurattaa kun viime postauksessani lupasin kirjoittaa seuraavan ennen kahden viikon taukoa, hups.
 Lähiaikoina minua on väsyttänyt melko paljon koska olen tanssinut ihan täysillä. Motivaatio on kyllä ollut välillä hukassa, mutta aina sitä jostan saa onneksi lisää! Viimeviikolla esiinnyin toiseksi viimeistä kertaa Lumikuningattaressa. Oli ihanaa päästä lavalle pitkästä aikaa esittämään lumihiutaletta!
Jep, kauniit on meikit...

 Eilen oli karsinta Falunissa järjestettävään balettikilpailuun. Itse en pidä variaation esittämisestä kisoissa. Minulle tulee aina karmeat paineet ja jännittän ihan liikaa, nytkin meinasin alkaa itkemään odottaessani vuoroani verhoissa. Tällä kertaa lavalla tuntui kuitenkin ihan siltä kuin olisin vain harjoitellut variaatiota, eikä siltä, että olisin esittänyt sitä. Jännä juttu, tällaista ei minulle yleensä tapahdu. Katsomossa istuneiden ystävieni ja perheeni mielestä onnistuin todella hyvin ja ilmeeni olivat kuulemma mahtavat. On ihanaa kuulla muilta että esitys on mennyt hyvin, varsinkin silloin kun omasta mielestä esiintyminen ei ole mennyt ihan niin nappiin. 
 Karsinnan jälkeen kaikki 29 osallistujaa odottivat jännittyneinä tulosten julkistamista. Itse olin aivan varma etten tulisi valituksi kilpailuun ja jännitin vain muiden puolesta. Mutta... Tuomarit alkoivat sitten luetella kisoihin valittuja tanssijoita numerojärjestyksessä, ja kappas, kuulin oman numeroni. Katsoin vain hämmästyneenä kavereitani ja hoin mielessäni "ei tämä voi olla totta, en ansaitse tätä". Kyllä siinä kyynel vierähti poskelle, varsinkin kun olin ollut aivan varma etten tulisi valituksi. En voi vieläkään uskoa tätä todeksi. Pääsen osallistumaan Ruotsissa, Falunissa järjestettävään balettikilpailuun, nyt on fiilikset katossa! Onnea vielä teille yhdeksälle muulle valituksi tulleelle! :)

 Vielä olisi yksi juttu kerrottavana: kenkäni ovat pilalla. No ei nyt sentään! Juttu menee näin: lukkoni tultiin uusimaan viime tiistaina kun olin poissa kotoa. En ollut siirtänyt mustia saapikkaitani pois eteisen matolta. Kun tulin kotiin, kenkäni näyttivät tältä:

Olipa mukava näky! Olisihan se kenkien siirtäminen lukkojen uusimisen ajaksi ollut melko raskasta. Samalla minulle oltiin jätetty viesti seuraavasta käynnistä, jolloin oven saranat tultaisiin uusimaan. Jätin kengät paikoilleen tuollaisina ja kirjoitin lukkojen asentajille viestin:


 Olihan ne kengät puhdistettu. Ei kuitenkaan ihan kokonaan... Kiitos silti tästä ystävällisestä teosta, lukkojen asentajat. :)

12 kommenttia:

 1. ooi onnea paljon!! (: tosi hieno saavututs (-:
  haha tuo lukkomiehille jätetty viesti, oot mahtava (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiiiitos paljon! :) Juu, olen kyllä nyt tyytyväinen itseeni! :) Ja hahhah, siitäs saivat :D

   Poista
 2. Veera nauran täällä ihan kunnolla tolle lukonasentaja jutulle!! :DD Hahah oot mahatav :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääääähähä, joo ärsytti hieman joten päätinpä jättäää mukavan viestin heille! :DD

   Poista
 3. Voi reeluuu, en tiennytkään et sut valittiin tuohon kilpailuun! Onneaonnea hurjasti ja toivottavasti nähään taas pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hittovie, mä unohdin lähettää sen viestin tästä tiedosta sulle! No, onneksi nyt sait tietää! :) Kiitos hurjasti <3 Ja niin toivon minäkin, kyllä nähään! :)

   Poista
 4. vau! Mahtavaa Veera että pääset Ruotsiin kisoihin :)! Muista esiintyessäsi seuraavan kerran, että teet sitä itsesi vuoksi, koska rakastat sitä, et siksi että sinun on pakko saavuttaa jotain. Tsemppiätosi paljon :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä tosi mahtavaa, pakko myöntää! :) Ihanasti sanottu Henna, muistan tietenkin. Ja kiitos paljon, tsemppiä sullekin jo etukäteen AK-hakukokeeseen! :)

   Poista
 5. mahtavaa onnee tosi paljon et sut valittiin! oon tosi iloinen sun puolesta. Repesin kyl tuolle lukkosepille jätetylle viestille :'DD

  ♥Visit My Blog One Less Lonely Dancer♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia paljon! :)

   Poista
  2. Onnea paljon sulle, ja tsemppiä sinne Ruotsiin sitten :) Ihana blogi tää muutenkin, ja tykkään sun kirjotustyylistäsi!
   http://marikaaz.blogspot.fi/

   Poista
  3. Kiitoskiitos hirveästi! :) Tsemppiä tulen kyllä tarvitsemaan...

   Poista