sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Nousin laiskanlinnasta

 Lomalla on ollut ihanaa: perheen kanssa kotona rentoutuminen, syöminen, pyjamassa päivät pitkät oleskelu... Olen kyllä nauttinut täysin siemauksin! Kun tulee kotiin ja valmistautuu jäämään niinkin pitkäksi aikaa kuin kymmeneksi päiväksi, keskittyy vain läheisiinsä ja unohtaa täysin kaiken muun. Näin kävi ainakin minulle, kunnes nyt vihdosta viimein päätin tulla kertomaan kuulumisiani.
 Jouluaatto oli melko nopeasti ohi, sillä mikään ei ollut valmista ajoissa. Ei ruoka, ei sauna, ei siivous. Perheemme on ikuisesti myöhässä joka asiassa (ja joka paikasta), siitä ei mihinkään pääse. Kahdeksalta illalla istuimme joulupöytään ja äidin tekemä jouluruoka maistui ihanalta, kuten aina. Sen jälkeen jaoimme lahjat ja söimme hieman lisää. Heheh, jouluna pitää syödä paljon! Tämän jälkeen kello oli jo niin paljon että päätimme painua pehkuihin, pitkän mutta kivan päivän jälkeen.
  Muina lomapäivinä olen vain löhönnyt pyjama päällä ja syönyt herkkuja, eli siis rentoutunut toden teolla!
 Alunperin tarkoituksenani oli ottaa asukuvia joka päivä, mutta tämä suunnitelma meni kyllä totaalisesti päin metsää... Yksi asukuva, tässä olkaa hyvät!
 Eilen vietimme ystävieni kanssa huippuhauskan illan singstaria laulaen ja tanssipeliä pelaten. Herkkujakin oli tarjolla, mutta kukaan ei oikein jaksanut syödä niitä, miksiköhän... :D
 Lopuksi voisin vielä esitellä kolme saamaani lahjaa. Sain melko paljon lahjoja, joka oli suuri yllätys! Kaikki saamani lahjat ovat todella ihania, ei voi muuta sanoa.
Kattokruunu, aah! Tällaisen olen aina halunnut!
Macaroneja, rakastan macaroneja!
Kynttilöillä täytetty kaunis purnukka. Tämä sopii täydellisesti asuntooni!

  Huomenna on jo uusivuosi, kylläpä aika kuluu nopeasti! Älkää pamautelko liikaa raketteja, pliis! :D

4 kommenttia:

 1. ihana postaus! (: hyvää myöhäistä joulua sulle & hyvää uutta vuotta! (--: ihania kuvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauheasti! Ja samoin sinulle! :)

   Poista
 2. sulla on kivan harmoninen blogi, jota on tosi mukava lukea! ja vähän hassuaki, ku oot tuttu naama - olit nimittäin mun kanssa ennen samassa koulussa... :-)

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho joo tunnistankin sut tosta kuvasta! :D Ja voi kiitos, kiva kuulla :)

   Poista